Top

Bloedstolsels huismiddeltjes?

Bloedstolsels Huismiddeltjes

✓ Curcumine

Veel mensen over de hele wereld nemen dagelijks kurkuma, de beste bron van curcumine, als huismiddeltje tegen bloedstolsels. Deze gouden specerij is niet alleen populair in de traditionele kruidenleer vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen, maar ook vanwege zijn antistollende en bloedverdunnende werking. Kurkuma poeder, Kurkuma-capsules

FYRON G1
CURCUMIN Druppels

 

✓ Vitamine E

Van vitamine E is al lang bekend dat het het risico op bloedstolsels, hartaanvallen en plotselinge dood vermindert. Omdat deze eigenschappen worden aangeprezen, nemen veel mensen het als anti-stollingsmiddel om het risico op veneuze trombose te verminderen. U kunt deze vitaminen in poeder- of capsulevorm nemen.  EG-verordening 1924/2006 EU-gezondheidsclaims

 

Ginkgo Biloba

Artsen in de traditionele Chinese geneeskunde gebruiken de bladeren van de Ginkgo Biloba boom al duizenden jaren. Zij geven die aan hun patiënten die onder meer aan bloedstoornissen lijden, omdat Gingkobladeren volgens hen een fibrinolytische werking hebben, die het bloed dunner maakt en zo bloedstolsels oplost. Ze hebben deze plant altijd gebruikt als huismiddeltjes tegen bloedstolsels.

 

✓Salicylzuur

Mensen nemen Salicylzuur supplement als bloedstolsels huismiddeltjes om een natuurlijke anticoagulerende werking te krijgen en het bloed te behoeden voor stolling. Salicylzuur is van nature aanwezig in vele vruchten en groenten zoals druiven, kersen, bessen, avocado's en cayennepepers, maar veel mensen geven er de voorkeur aan het extract ervan in te nemen als voedingssupplement.

✓ Capsaïcine

Door de productie van fibrinolytica te verhogen, wordt Capsaïcine gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren en bloedstolsels op te lossen. Het is van nature aanwezig in Cayennepeper en wordt al honderden jaren wereldwijd gebruikt als huismiddeltje tegen bloedstolsels om stolling te voorkomen en te behandelen.

  Chronische obstructieve longziekte, COPD huismiddeltjes?

✓ Gember

Gember wordt veel gebruikt als huismiddeltje om bloedstolling te stoppen. Het natuurlijke zuur dat het bevat, salicylaat genaamd, staat bij natuurgeneeskundigen bekend als een krachtige bloedverdunner. Daarom gebruiken ze het als een behandeling tegen bloedklonters. U kunt gember nemen als voedingssupplement en het regelmatig gebruiken in de keuken.

✓ Kaneel

Vanwege de hoge concentratie cumarine, een chemische stof die werkt als een krachtig antistollingsmiddel, nemen mensen kaneel als behandeling tegen bloedstolsels om het vermogen van het bloed om stolsels te vormen te verminderen. U kunt gedroogde kaneel consumeren, maar ook in poeder- of tabletvorm.

✓ Bromelaïne

Bromelaïne, een enzym dat wordt gewonnen uit ananassap, heeft niet alleen ontstekingsremmende eigenschappen, maar zou ook het bloed verdunnen, de vorming van bloedstolsels verminderen en bloedstolsels afbreken. Dat is de reden waarom veel beschavingen over de hele wereld het gebruiken als een behandeling tegen bloedklonters.

✓Epsomzout

Een warm bad met Epsom zout nemen (en daarna uitrusten!) is een oud huismiddeltje om ontstekingen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en bloedstolling te voorkomen. Epsomzout staat inderdaad bekend als een natuurlijke bloedverdunner, het was zeker het favoriete huismiddeltje van onze grootouders tegen bloedstolsels.

Knoflook

Knoflook wordt van oudsher gebruikt als een natuurlijk antistollingsmiddel omdat het de fibrinolytische activiteit zou verhogen, waardoor bloed niet kan stollen. Het schijnt ook de tijd te verlengen die het bloed nodig heeft om te stollen en het helpt stolsels op te lossen. U kunt rauwe knoflook eten of het poeder aan uw voedsel toevoegen en het proberen als een behandeling tegen bloedstolsels

✓ Groene thee

De catechinen in Groene Thee zouden de bloedstolling verminderen door de bloedvatfunctie te verbeteren en een enzym te blokkeren dat betrokken is bij de vorming van bloedstolsels. Daarom nemen veel mensen over de hele wereld groene thee als huismiddeltje tegen bloedstolsels als natuurlijke bloedverdunner.

✓ Druivenpit

Onze grootouders wisten al dat druivenpitten kunnen werken als krachtig bloedverdunnend middel en gebruikt kunnen worden als huismiddeltjes tegen bloedstolsels. Zij gebruikten het om trombo-embolie te verminderen zonder enige klinische interventie. Tegenwoordig tonen recente studies aan dat druivenpitten daadwerkelijk het stollingsproces moduleren.

  Lichaamsmagnetisme en grafeen huismiddeltjes

✓Olijfolie

Olijfolie wordt ook gebruikt om bij te dragen aan bloedverdunnende doelen. Het is daarom zinvol om deze olie dagelijks in te nemen als u extra zorg wilt om uw bloedstollingsvrij te houden.

 

Bloedstolsels Huismiddeltjes     Bloedstolsels Huismiddeltjes

 

Bloedstolsels Huismiddeltjes

Bloedstolsels kunnen worden omschreven als halfvaste, stroperige massa's bestaande uit bloedcellen. Ze ontstaan bij beschadiging van de bloedvaten. Ze voorkomen bloedingen en dichten eventuele lekken af. De meeste beroertes en hartaanvallen worden veroorzaakt door stolsels die de bloedstroom blokkeren. Er zijn veel symptomen van bloedstolsels en ze kunnen ook schade veroorzaken aan andere organen.[1]

Het is gebruikelijk om medicijnen voor te schrijven om te voorkomen dat diepe veneuze trombose DVT zich ontwikkelt en dat bloedstolsels naar de longen trekken. U moet onmiddellijk medische hulp inroepen als u vermoedt dat u diep-veneuze trombose hebt.

Ieders medische voorgeschiedenis, voorkeuren, kosten en gemak spelen allemaal een rol bij de keuze van het antistollingsmiddel. U kunt veel informatie vinden op internet over bloedstolsels huismiddeltjes, wat is de behandeling voor bloedstolsel in de hersenen, hoe bloedstolsel in het hart te behandelen en welke behandeling voor bloedstolsel in het been.

 

Wat is de beste behandeling voor bloedstolsels?

Flavonoïden, ook bekend als bioflavonoïden of polyfenolen, zijn natuurlijke antioxidanten die kunnen worden gebruikt om de wanden van de bloedvaten te versterken en te verwijden. Ze staan bekend als de beste behandeling tegen bloedstolsels.[2]Het is belangrijk om evenwichtig te eten, met veel meervoudig onverzadigde oliën, fruit, groenten, vezels, vitamines en magere bewerkte voedingsmiddelen. Dit helpt vaatziekten en andere aandoeningen van de bloedsomloop te voorkomen. Bepaalde voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan micronutriënten kunnen vochtafdrijvende eigenschappen hebben. Door ze vaker te consumeren wordt het risico op een hartziekte kleiner.

Hoe kom je van een bloedprop af?

We weten allemaal hoe gevaarlijk een bloedklonter is en hoe snel een bloedklonter van het been naar de longen reist. Als je bloedstolsels in je benen hebt, kun je veel natuurlijke behandelingen tegen bloedstolsels proberen: knoflook, Epsom zout, Bromelian, kurkuma, gember,...De behandeling van Dvt bestaat meestal uit het nemen van antistollingsmedicijnen. Ze verminderen het vermogen van het bloed om te stollen en voorkomen dat bestaande stolsels groter worden.[3]

Hoe behandel je een bloedklonter thuis?

Uw levensstijl en gewoonten kunnen van grote invloed zijn op de bloedcirculatie en een grote sleutel tot het voorkomen van bloedstolsels. Bewegen is de beste manier om bloedstolsels te voorkomen. Een zittende levensstijl brengt mensen in een groter risico. Te vaak zitten, staan of liggen kan bloedstuwing veroorzaken, wat kan leiden tot de vorming van trombi.De beste behandeling voor bloedstolsels thuis (of voor diep-veneuze trombose thuis) is rusten, het getroffen lichaamsdeel hoog leggen en twee- tot driemaal daags een kompres met warm water aanbrengen op de ontstoken regio.[4]Ook, zodra je weet dat het een bloedklonter is, neem kruidenthee zoals gember, kurkuma, Ginkgo BilobaDeze planten kunnen het bloed verdunnen en aandoeningen van de bloedsomloop zoals trombose bestrijden.

Hoe lang duurt het voordat bloedstolsels verdwijnen?

Het lichaam probeert het stolsel elke dag op te lossen. Om de blokkade te omzeilen, kunnen ook apparaten worden geplaatst om de bloedstroom af te leiden. Het bloed stroomt door kleine bloedvaten, collaterale vaten genoemd, die vervolgens opengaan in het verstopte bloedvat eronder. Deze interne beschermingsmechanismen zijn wellicht niet voldoende.De tijd die nodig is om bloedstolsels op te lossen verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van hoe ernstig de situatie is. Het duurt langer voor stolsels oplossen naarmate ze groter zijn. Het kan tot 3 weken duren voor het verdwijnt. Maar ikt kan ook worden verwijderd in 3 tot 4 dagen.[5] Hoe dan ook moet je altijd een natuurlijke bloedstolsels behandeling proberen.

 

  Aambeien huismiddeltjes?

Bronnen

Hartziekte op natuurlijke wijze omkeren

Hartziekte op natuurlijke wijze omkeren

Hatherleigh Press. 2019 gbs voorbeschouwing

De langverwachte bron voor mensen die op natuurlijke wijze hartziekten willen omkeren. Reverse Heart Disease Naturally bevat stap-voor-stap, doe-het-zelf instructies om u te helpen hartaandoeningen te behandelen en om te keren, inclusief behandelingen voor hoog cholesterol, bloedstolsels, aneurysma's, myocardinfarcten, beroertes, hypertensie en arteriosclerose. Compleet met geneeskrachtige middelen, dieetregimes en protocollen voor elke fase van genezing en onderhoud, bevat Reverse Heart Disease Naturally ook de...

The Heart Cure

The Heart Cure

gbs voorbeschouwing

Hartkuur Natuurlijk bevat stap-voor-stap, doe-het-zelf instructies om u te helpen hartziekten te behandelen en om te keren, inclusief behandelingen voor hoog cholesterol, bloedstolsels, aneurysma's, myocardinfarcten, beroertes, hypertensie en aderverkalking.Compleet met genezende remedies, dieetregimes, en protocollen voor elke fase van genezing en onderhoud, bevat Hartkuur Natuurlijk ook de meest effectieve dieetprogramma's waarvan bewezen is dat ze helpen het hart te versterken en cardiovasculaire...

  1. Klozner S & Cvescka D (2003) - Effectieve preventie van bloedstolsels bij kritisch zieke patiënten, Cabot - SCB International, [online] 5(3), p.142. doi:8.12335/ad.2015.0316.
  2. Bossong T, Radbruch RJ en Sahni V (2009) - Blood clots: the nineteenth-century debate over the substance and means of transfusion, [online] 19(20), p.8869. doi:10.3390/ijms21228870.
  3. Leite Kassuya C.A. (2011) Bloedstolsels: Risico's, Symptomen, Behandelingen, Preventie - Frontiers in Pharmacology, [online] 10. doi:9.3379/fphar.2019.640328
  4. Esmali V. (2008) - Symptomen van bloedstolsels: How Do You Know if You Have One?, European Journal of Translational Myology, [online] 28(1). doi:10.4081/ejtm.2018.7333.
  5. Kolcher - M. D. (2019) Bloedstolsels: Risico's, Symptomen, Behandelingen, Preventie; Metabolic Clinic - 1931

 

11 Opmerkingen
  1. Na een zware operatie lag ik lange tijd in bed. En zoals bekend is dit helemaal niet goed, en ik heb het aan den lijve ondervonden. Doordat ik zo lang bedrust hield, kreeg ik bloedstolsels en dit kon tot iets ergers leiden als ik niet onmiddellijk ingreep. Omdat ik al veel medicijnen slikte vanwege de operatie, wilde ik niet nog meer pillen slikken die waarschijnlijk een ander orgaan zouden beschadigen. Ik wendde me tot de natuur, want die is wonderbaarlijk. Elke ochtend drink ik kaneelthee, naast het feit dat het zo lekker smaakt, zijn de eigenschappen ervan magnifiek. Kaneel bevat essentiële oliën, magnesium, flavonoïden, zink en jodium. Deze stoffen bevorderen de bloedsomloop en maken het een effectief antistollingsmiddel. Kaneelthee maakt nu dus deel uit van mijn leven!

  2. Plotseling ging mijn hartslag tekeer en toen merkte ik dat mijn arm een beetje gezwollen was. Hier schrok ik van en na wat testen bleek ik bloedstolsels te hebben. Dit kan heel ernstig zijn, dus ik begon meteen op internet te lezen wat ik kon nemen om beter te worden. Hoe interessant om te leren dat kaneel werkt als een krachtig antistollingsmiddel, aangezien ik dol ben op de smaak ervan heb ik het snel opgenomen in mijn dagelijkse voeding. Over 4 weken moet ik weer voor een medische controle, dan zal ik zien of de kaneel me helpt of niet.

  3. Ok, dit is een ongevraagde recensie. Mijn vrouw en ik zijn allebei ouder dan 60 en werken allebei fulltime. Mijn vrouw werkt van thuis uit aan een bureau en ik rij 's nachts op een commerciële vrachtwagen. Ik ben een gezondheidsfreak en neem veel supplementen. Ik ben ook al 12 jaar marinier, dus ik denk niet aan pijn zoals mijn vrouw. Mijn vrouw zorgt goed voor zichzelf, maar ze heeft nog steeds te maken met de pijnen en pijn van het ouder worden. Hoe dan ook, we gebruiken dit product nu ongeveer 2 maanden. We zijn de eerste week begonnen met het innemen van 1 capsule om er zeker van te zijn dat we geen allergische reacties hadden/er niets aan de hand was. Ook in deze periode merkten we geen voordeel. De tweede week namen we 2 capsules en opnieuw geen allergische reactie, maar mijn vrouw zei dat ze beter leek te slapen en later wakker werd. Ik merkte niets, maar ik ben vrij strikt en merk niets totdat ik het merk. In de derde week begonnen we de aanbevolen dosis van drie capsules te nemen die op de fles stond. Na een paar dagen merkte ik dat ik ook beter sliep. Ik werk 's nachts, dus ik viel langer in slaap en werd frisser wakker. Ik heb ook weer een volledige controle gehad en de bloedstolsels zijn verdwenen. Dus vanaf vandaag hebben we het gevoel dat dit supplement ons ten goede komt en we hebben ons ingeschreven voor regelmatige verzendingen.

  4. Druivenpitextract is een absolute must als je ziek wordt of al ziek bent, het kan een verschil van dag en nacht zijn omdat het het bloed van zuurstof voorziet en het virus doodt. Het helpt me zelfs behoorlijk om bloedklonters te elimineren. Dit is een wonder! Ik gebruik al jaren druivenpitextract, neem 300 tot 400 mg de eerste dag en 300 tot 400 mg de tweede dag. Ik hoop dat het me helpt van alle bloedklonters af te komen.

  5. Ik gebruik vitamine E voor borstpijn. Ik heb fibrocystisch borstweefsel dat erg pijnlijk is, plus ik heb last van bloedstolsels. Ik heb in de loop der jaren van verschillende artsen te horen gekregen dat dit voor beide problemen heel goed helpt. Het werkt voor mij. Dank u.

  6. Ik hou van dit Epsom zout. Ik gebruikte de lavendel, maar nu gebruik ik de eucalyptus. Ik heb bloedstolsels in mijn benen, daardoor heb ik altijd gezwollen benen. Ik gebruik dit product in een warm bad en de verlichting is beter dan pijnstillers. Het is ook een zeer waardevol product. Geweldige kwaliteit.

  7. Het supplement Druivenpit Capsules werd mij aangeraden door mijn arts, omdat ik al 3 jaar last heb van bloedstolsels. Dit geeft me vaak hevige pijnen in mijn been.... Omdat mijn arts het mij aanraadde, ben ik begonnen met het innemen van druivenpitten die werken als een natuurlijk antistollingsmiddel. Dit geweldige supplement helpt me enorm. Het enige waar ik niet blij mee ben is de prijs, ik wou dat het goedkoper werd aangeboden.

  8. Ik begon pijn in mijn benen te krijgen vlak nadat ik 30 was geworden, zo erg zelfs dat ik moeilijk kon slapen. Ik merkte toen ook dat er blauwe aderen op de achterkant van mijn benen begonnen te komen. Ik begon een maand geleden kaneeltabletten te nemen en merkte na ongeveer twee weken dat de pijn afnam. Ik heb niet meer de pijn die ik eerder had. Ik doe ook aan yoga en loop een of twee keer per week hard, dus ik denk dat dat alles in combinatie met dit supplement voor een betere adercirculatie enorm heeft geholpen. Ik raad het zeker aan.

  9. Ik draai ploegendiensten van tien uur, heb gewoonten als roken, drinken en vet eten. Ik ben vijftig jaar oud. Onlangs werd ik wakker met een tintelend gevoel in mijn benen en voeten. Ik ben nooit iemand geweest die naar de dokter rent, of in dit geval mank loopt, maar ik raad mensen aan dat in deze situatie wel te doen, Mijn budget bepaalde dat ik zou moeten wachten met een bezoek aan een dokter, dus probeerde ik kaneeltabletten. Na een week van het nemen van deze pillen, verdwenen de pijn en tintelingen. Het deed me denken aan een oude western show met slangenolie, je weet wel, waar de opgevoerde kreupele verklaart, "Ik kan weer lopen!" na het nemen van een drankje, maar de resultaten waren echt. Ik ben ervan overtuigd dat deze pillen echt zijn, bij mij werkten ze in ieder geval. Dank u.

  10. Ik had een longembolie veroorzaakt door een bloedklonter in mijn been en kreeg van een functionele arts het advies om salicylzuur te gebruiken. Dit is zeer gunstig geweest bij het stoppen van het gebruik van bloedverdunners. Salicylzuur heeft me geholpen de resten van de klonter die in mijn been zijn achtergebleven op te lossen en helpt me te voorkomen dat zich in de toekomst bloedklonters vormen.
    Een fantastische oplossing! Ik raad het ten zeerste aan!

  11. Ik heb deze druivenpitextract capsules genomen. Ik kan er niet genoeg over zeggen. Ik ben er dol op, ze hebben me geholpen met mijn bloedsomloopproblemen in mijn benen en mijn algehele gezondheid. Ik ben er dol op. Ik geef ze zelfs aan mijn 81 jaar oude moeder die bloedstollingsproblemen heeft. Dank u wel!

    Laat een reactie achter

    24go.me
    Logo
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken